имам 156 1.8 променя обороти, всички настроики са в норми става въпрос когато колота е закачена на компютър
Известие
Collapse
No announcement yet.
имам 156 1.8 променя обороти
Collapse
X
-
Re: имам 156 1.8 променя обороти
Първоначално публикувано от Христо Емиловимам 156 1.8 променя обороти, всички настроики са окМисля че мога да оправя проблема
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Първоначално публикувано от Христо Емиловкогато спирам на скорост и в последния момент освободя и натисна спирачка на празен ход мисля че е малко нестабилна като работо
Comment
-
Първоначално публикувано от Христо Емиловкогато спирам на скорост и в последния момент освободя и натисна спирачка на празен ход мисля че е малко нестабилна като работо2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
може да е от серво усилвателя на кормилото, ако мембраната е изпуснала и мотора смуче въздух от там се получава този ефект на скорост при спиране, ако при студен мотор сутрин имаш твърд или нестабилен педал на спирачките, значи със сигурност е от това
Comment
-
Първоначално публикувано от dimможе да е от серво усилвателя на кормилото, ако мембраната е изпуснала и мотора смуче въздух от там се получава този ефект на скорост при спиране, ако при студен мотор сутрин имаш твърд или нестабилен педал на спирачките, значи със сигурност е от това146 1.3 боксер 96г.
Comment
-
мисля че проблема е пак в тази мембарна, сутрин при студена кола се усеща най добре, дори можеш да чуееш съскане от педала ако се заслушаш, натискай много кратно когато е намаясто сутрин при запалил мотор, сигурно се чува съскане, просто си диша от усилватела, това си е опасен проблем защото можеш да останеш без спирачки някой ден... а иначе се купува ново, можш и сам да си го смениш но струва над 150 лв, забравил съм цената. а за предния ми пост, съм сбъркал, това е усулвателя на спирачката, не на кормилото, неволна грешка при толкова термини
Comment
-
Първоначално публикувано от dimможе да е от серво усилвателя на кормилото
иначе принципно серво - на спирачките щато за това трябва д астава въпрос се ремонтира - поне на теория
ама не си заслужава
аа
и не се сменя лесноНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment